Her i det nordøstlige hjørne af Sjælland, i udkanten af Helsingør og ikke langt fra færgerne til Sverige, ligger en af Danmarks ældste og bedste park golfbaner.
Klubben blev grundlagt i 1927 på det, der dengang var det militære øvelsesterræn til hærens officersskole på Kronborg.

I dag har klubben ikke blot 18 gode golfhuller, hvoraf ikke to er ens, men også en par 3-bane med 9 ”rigtige” golfhuller en driving range med 6 target greens omgivet af bunkers og et shortgame område som er et af de bedste i Danmark.
Helsingørs golfbane regnes da også blandt de 10 bedste parkbaner i Danmark, hvilket ikke kan undre, når man besøger klubben.

Banen har været vært for European Senior Tour i 2006, Ladies Europeen Tour i 2007 og Amatør EM for Dame landshold 2015.

Allerede fra den store terrasse foran klubhuset, hvorfra man kan overskue ikke mindre end tre greens, giver banen indtryk af en smuk park, hvor alle huller er omkranset af et utal af smukke træer og buske af forskellig slags. Uanset på hvilken årstid man gæster golfbanen i Helsingør er man garanteret en enestående naturoplevelse.
På 10. og 11. hul får man endda i tilgift et charmerende kig over Øresund til Sverige.

Nok hører banen med sine 5904 m, par 71, fra 59-tee ikke til de længste, og den ser da ved første øjekast heller ikke særligt svær ud, men det skal man ikke lade sig narre af.
Parkbanen byder med sine træer, buske og små søer på masser af store og små udfordringer.

Men heldigvis er det sjældent svært at finde sin bold, når den er kommet på afveje, selvom det nemt koster et par ekstra slag, hvis man ikke kan holde sig på fairway.

Efter en herlig runde er Carina og Anders i den hyggelige restaurant klar til at opfylde dine ønsker om noget godt at spise og drikke til rimelige priser.