Generelle nyheder fra HGC

Helsingør GC er den 20.-22. maj vært for Nordic Special Golf Cup - en golfturnering for spillere med udviklingshandicap og relaterede diagnoser (ADHD, autisme o.l.). Alle fem nordiske lande har meldt deres ankomst og vi forventer 30-35 deltagere, hvoraf broderparten dog er danske og svenske spillere. 

 

For at berolige alle skal jeg oplyse, at banen på ingen måde bliver lukket for hverken greenfee-gæster eller medlemmer mens turneringen afvikles. Med det forholdsvis beskedne antal spillere kommer vi til at blokere ca. 12-14 starttider lørdag eftermiddag samt søndag og mandag formiddag.

Spillerne ankommer lørdag den 20/5 og de udenlandske spillere indkvarteres på Konventum, som er sponsor for turneringen.Udover Konventum er også Helsingør kommune, Gunnar Svendsen Gulve og Solar-Fonden sponsorer.

Programmet bliver i grove træk følgende:

Lørdag eftermiddag: Prøverunde med starter 14.00 - 16.00 i selskab med et klubmedlem

Søndag 8.30- 11.00: Starter første 18.hullers runde

Mandag 8.30- 11.00: Starter anden 18.hullers runde

I forbindelse med afviklingen får vi brug for 14-15 frivillige. Dels skal der på hver bold (3 spillere) være en ledsager i form af et medlem som skal sikre at scorekortene udfyldes korrekt efter hvert hul og som kan agere som baneguide og være behjælpelig i forbindelse med drop o.l.. (I skal dog ikke fungere som dommere!)

Der skal desuden bruges 2-3 personer til baneservice (forfriskninger, frugt mm.) og så kan der blive brug for nogle chauffører (kun lørdag og mandag) til noget kørsel i forbindelse med ankomst og afrejse.

En del af jer var jo med til afviklingen af Special Olympics World Golf Cup for nogle år siden, og vi håber naturligvis, at der er klubmedlemmer som har lyst til at hjælpe igen! Ud over en fornøjelig og god oplevelse består "aflønningen" af en polo og spisning sammen med spillerne efter prøverunden lørdag.

Har du lyst til at være en del af teamet så skriv til mig snarest muligt!

Mvh

Jesper Hviid

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4015 7660 (for yderligere information)


 

daendenosv