Generelle nyheder fra HGC

Kære HGC´ere.
I weekenden den 25.-27. maj 2018 er der Special Olympics Idræts Festival i Helsingør. Ca. 1.000 udviklingshandicappede og deres ledere og trænere vil sætte deres præg på byen - inkl. Helsingør GC.
Klubbens bestyrelse har sagt ja til at stille klubbens faciliteter til rådighed for en 27-hullers match ( 18 lørdag/ 9 søndag) og nogle "short game aktiviteter på indspilsområdet og par-3 banen. Vi håber og forventer at der vil være ca. 35-45 deltagere til golf, og en del af dem fra de skandinaviske nabolande.
Det er jo ikke noget stort golf-arrangement rent volumenmæssigt, men vi får alligevel brug for en del hjælpende hænder fra klubbens medlemmer. Det er erfaringsmæssigt ikke det store problem i vores klub - og det jo herligt. 
Jeg skal i denne sammenhæng også berolige dem som gerne vil spille den weekend - det bliver ikke noget problem! Der bliver ikke tale om banelukning idet vi formodentlig kommer til at blokere 10-15 starttider lørdag og søndag morgen og søndag spilles der endda kun 9 huller.
Planlægningen af SOIF 2018 er allerede godt i gang og det vil være fint også at få gang i forberedelserne til golfeventen.
Der skal løses nogle opgaver med selve turneringsafviklingen og der vil være mindre, praktiske opgaver af forskellig art. Derfor skal jeg høre hvem der kunne tænke sig at hjælpe til i den pågældende weekend?  Jeg regner med at vi får brug for 15-20 personer og nogle af opgaverne kender I jo fra tidligere events i klubbens regi - SO World Golf Cup i 2014 og Nordic Special Golf Cup i år.
Send en e-mail til undertegnede på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv gerne hvilke opgaver I vil byde ind på.
Glæder mig til samarbejdet!
De bedste hilsener
Jesper Hviid
4015 7660 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
daendenosv