Logo GD

 

Søndag er det tid til Golfens Dag.

Under mottoet ”VÆR AKTIV – HEL LIVET” er Golfens Dag et arrangement, som klubben – i samarbejde med Dansk Golf Union – har stablet på benene for at give golfinteresserede mulighed for at prøve kræfter med det sjove og vanedannende spil.

Det gratis arrangement vil i første omgang give deltagerne en introduktion i hvordan man slår til en golfbold og får den i hul. De nye færdigheder prøves efterfølgende af i praksis med en lille, uformel ”hyggematch” på vores smukke par 3-bane. Og som afslutning på dagen præsenterer klubben de gode træningstilbud der er til alle, der efter dagens oplevelser har fået blod på tanden og lyst til at spille mere golf.

Golfens Dag starter kl. 10 og slutter ca. 14. Tilmelding er nødvendig, og interesserede kan læse mere og melde sig til inde på klubbens hjemmeside www.helsingorgolf.dk.

Har du en ven, der fortjener at komme med som gæst?

Måske kender du en eller flere, du gerne vil invitere med til Golfens Dag – og som du kan være vært for. Kontakt os, og meld jer til!

Tilmelding kan også ske til Carsten Brender på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 26. april.

 

Nyspillerudvalget