Kennet Valentiner, formand for HGC´s Sponsorudvalg og medejer af danbolig Helsingør Casper Nielsen havde begge de store smil fremme efter, at de havde underskrevet den 3-årig samarbejdsaftale.

Ny stor samarbejdsaftale med danbolig Helsingør

Med indgåelsen af en 3-årig samarbejdsaftale mellem Helsingør Golf Club og danbolig Helsingør sender parterne et stærkt signal om, at man ønsker at skabe et langvarigt samarbejde. Helsingør Golf Club får et årligt beløb og et henvisningshonorar, hver gang danbolig Helsingør sælger en bolig henvist af et HGC- medlem .   

- Vi ønsker at være en aktiv samarbejdspartner. Med vores tilstedeværelse og sponsorater ønsker vi at være synlige for klubbens medlemmer, således at vi kan aktivere alle kræfter til fælles gevinst. Vi vil være gensidige ambassadører, vi vil være en del af klubben og støtte hvor vi kan. Primært vil vores aktive støtte gå til juniorafdelingen, men det er vores ønske at være en aktiv sparringspartner for hele klubben. 


Sådan beskriver medejer af danbolig Helsingør Casper Nielsen, butikkens mål med at indgå samarbejdet med Helsingør Golf Club. 

- Det er en rigtig god aftale, som vi har lavet med danbolig Helsingør slår Kennet Valentiner, formand for HGC’s Sponsorudvalg fast. – Især aftalen om et henvisningshonoraret for hver bolig, der bliver solgt hos danbolig Helsingør via et HGC-medlem, kan blive værdifuld for begge parter. Og det er sådan et samarbejde skal være. Der skal skabes værdi for begge parter.   

Særlig fokus på juniorerne    

Casper Nielsen er selv vokset op som golfspiller i Helsingør Golf Club, hvor han har tilbragt hundredevis af timer som ung. Casper kender derfor mere end de fleste værdien af en god og tryg juniorafdeling.

- Helsingør Golf Club har en fantastisk junior-træner med en unik tilgang til spillet og læringsrummet for de helt nye – og små golfspillere. Jeg har selv et barn, som nyder godt af junior-træner Claus Foss’ særlige legende tilgang til golfspillet med ungerne. Derfor har vi valgt at øremærke en pæn del af vores sponsorat til Par 3-juniorafdelingen. 

- Og set sådan i det lidt større perspektiv har vi nok et særligt hjerterum for børn, hvorfor vi også gennem de seneste seks år har været aktiv partner i Golfrock-arrangementet, der som bekendt finder sted i Helsingør Golf Club - og hvor vi alle år har samlet rigtigt mange penge ind til kræftramte børn via Børnecancerfonden. 

- Og derfor har vi sagt ja til, at danbolig Helsingør får lov at knytte deres navn til Par 3 Juniorerne, således at Par 3 Juniorerne de næste tre år kommer til at hedde Par 3 Juniorerne, v/danbolig Helsingør, forklarer Kennet Valentiner. 

Udover at knytte deres navn til Par 3 Juniorerne vil danbolig Helsingørs logo snart være at finde på alle flag og hulkopper på Par 3 banen og på puttinggreenen ved klubhuset. Derudover har de valgt at blive hul-sponsor for hul 1 og en af de store flagstænger på P-pladsen ud mod vejen.