golfensdag2017o

Kom til Golfens Dag
Søndag den 30. april 
Kl. 10–14
 
Søndag den 30. april 2017 kl. 10-14 afholder Helsingør Golf Club Golfens Dag. Golfens Dag er en årligt tilbagevendende og landsdækkende begivenhed, som mange klubber arrangerer i samarbejde med Dansk Golf Union. 
På Golfens Dag åbner vi dørene og byder dig velkommen, så du kan få en smagsprøve på, hvordan det er at spille golf. Alle kan være med, og det er GRATIS at deltage. Mød op i noget praktisk, ­afslappet tøj – så sørger vi for en­ ­sjov og underholdende dag på en af Danmarks smukkeste golfbaner.
Du kommer til at lære de grundlæggende slag, så du sammen med de andre deltagere bliver i stand til at deltage i en lille hyggelig match på vores flotte par 3-bane. Vi slutter af med præmieuddeling og lidt information om, hvordan det er at spille golf, og især om hvordan det er at spille golf i Helsingør Golf Club.
Vi byder på let frokost, kaffe og kage – og skulle arrangementet have givet dig lyst til f.eks. at blive prøvemedlem i Helsingør Golf Club, har vi naturligvis nogle gode tilbud i ærmet til dig.
 
Tilmeld dig til golfens dag.