Klubbens div & regions hold 2018

Helsingør Golf Club har gennem flere årtier været repræsenteret i de bedste rækker i DGU divisions turneringer, det er fortsæt klubbens mål at være med helt i toppen i alle rækker.

Klubben har Divisions, Regions.

Kan man spille på flere hold i for skellige rækker ? her under er de gældende regler:

Danmarkstuneringen i DGU regi:
Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer, veteraner og superveteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger deltage i de rækker i Danmarksturneringen, hvor spilleren opfylder kriterierne.

En spiller må kun spille på ét hold i samme spillerunde.
Grundspillet består af 6 spillerunder.

Regionsgolf:

Senior veteran rækken
For både seniorer og veteraner gælder det, at ingen må spille på flere hold i slutspilkampe og at ingen spiller, der har spillet på et højere rangeret hold kan deltage på et lavere rangerende hold i slutspilkampene.


En spiller kan deltage i de turneringer den pågældende er kvalificeret til.
Ved skift fra et lavere til et højere rangeret hold inden for Senior- og Veteranrækkerne er der ingen begrænsninger.
 
 
Ved skift fra et højere til et lavere rangeret hold er der én spilledags karantæne. Karantænen skal forstås på den måde, at spilleren først kan spille på klubbens lavere rangerende hold, når det højere rangerende hold har færdigspillet én kamp, hvor den pågældende spiller ikke har deltaget. 
 
Et hold i DGU’s Danmarksturnering for Senior, Veteran og hhv. Superveteran betragtes som et højere rangerende hold end et hold i regionsgolf. 
Ved deltagelse på et hold i dame- eller herre- og kvalifikationsrækken i DGU’s Danmarksturnering, er der ingen begrænsninger for deltagelse i regionsgolfen.

Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. Seniorer, Veteraner og Super-Veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne.

En spiller kan alene repræsentere sin klub på ét hold i samme række i puljespil som i slutspil.


ABCD rækker
En spiller må gerne spille i forskellige rækker, dog ikke i samme uge. 
Spillere, som opfylder kriterierne for deltagelse i rækkerne for hhv. seniorer og veteraner, kan efter eget valg og uden karantæner eller øvrige begrænsninger, deltage i ABCD-rækkerne, hvor spillerne opfylder kriterierne.
Divisionsspillere kan uden begrænsninger deltage i de indledende runder og i slutspil.
-------------------

I menuerne til venstre findes flere detaljer om alle hold, der er indsat "frames" således at golfbox stilling og resultater vises direkte for hvert enkelt hold, nederst på siden.

daendenosv