Vil du lære at spille golf

Vi hjælper dig godt i gang
I Helsingør Golf Club har vi høj fokus på nybegynderen. Vi gør meget for, at du som ny hurtigt kommer i gang med spillet og fra start føler dig tryg og velkommen i klubben. Hver mandag er der begyndermatcher "efter arbejde". Matcherne er en hyggelig og uformel anledning til at prøve dine færdigheder af i samvær med andre på samme niveau som dig. De giver dig en god forsmag på, hvad det vil sige at spille ”rigtig” turnering, og er et godt skridt på vejen til at opnå dit DGU-kort. Har du ikke mulighed for at deltage i  matcherne om mandagen, og kender du ikke andre i klubben, kan vi hjælpe dig at godt i gang på andre måder. Kontakt med vores nyspillerudvalg – så finder vi en løsning.

Nyspillerne – et godt netværk med andre på samme niveau
Tre gange i løbet af sæsonen kan du deltage i et spil-og-spis-arrangement, hvor vi efter en match spiser sammen i klub­huset og modtager præmier. Ind imellem afholder vi en tema-aften, hvor du kan komme i dybden med golfrelevante emner og få svar på spørgsmål, der har hobet sig op. Via vores lukkede Facebook-gruppe kan du blive opdateret på nyheder og evt. kontakte andre nyspillere for aftaler om spil.

Inden du kommer på banen ...
For at komme ud på banen, skal du mestre nogle grundliggende slag og kunne nogle enkle regler. Det er dem, du lærer på vores begynderkurser. Mange vælger efter disse kurser at starte med et medlemskab til par 3-banen, da du her kan spille alt det, du vil, og på den måde hurtigt blive endnu bedre! Udgifterne til 4-ugers-kurset og weekendkurset refunderes, hvis du melder dig ind i klubben efterfølgende.

Sådan kommer du videre
Når du har opnået de rette færdigheder på par 3-banen og bestået en baneprøve, vil du kunne komme ud på 18-hullers-banen. Hvornår dét bliver, afhænger som så andet andet af din egen indsats, evner og engagement.

Klik i venstre spalte på vores kurser for at læse mere.