Vil du lære at spille golf

Vi hjælper dig godt i gang
I Helsingør Golf Club har vi fokus på nybegynderen og gør meget for, at du som ny hurtigt kommer i gang med spillet og fra start føler dig tryg og velkommen i klubben. Hver mandag arrangerer vi begyndermatcher "efter arbejde". Disse mandagsmatcher er en hyggelig og uformel anledning til at prøve dine færdigheder af i samvær med andre på samme niveau som dig og at skabe dig et netværk. Matcherne giver dig en god forsmag på, hvad det vil sige at spille ”rigtig” turnering, og er et godt skridt på vejen til at opnå dit DGU-kort. Har du ikke mulighed for at deltage i vores mandagsmatcher, og kender du ikke andre i klubben, kan vi hjælpe dig at godt i gang på andre måder. Kontakt med vores nyspillerudvalg – så finder vi en løsning.

Nyspillerne – et godt netværk med andre på samme niveau
Tre gange i løbet af sæsonen arrangerer vi et spil-og-spis-arrangement, hvor vi efter en match spiser sammen i klub­huset og modtager præmier. På vores populære tema-aftener kan du desuden komme i dybden med golfrelevante emner og få svar på alle de spørgsmål, der har hobet sig op. Og via vores lukkede Facebook-gruppe kan du blive opdateret på nyheder og evt. kontakte andre nyspillere for aftaler om spil.

Inden du kommer på banen
For at kunne spille golf i Helsingør Golf Club, skal du mestre nogle grundliggende slag og kunne nogle enkle regler. Det er dem, du lærer på vores begynderkurser. Mange vælger efter disse kurser at starte med et prøvemedlemskab til par 3-banen, da du her kan spille alt det, du vil, og på den måde hurtigt blive endnu bedre! Udgifterne til 3-ugers-kurset og turbo-kurset refunderes, hvis du melder dig ind i klubben efterfølgende.

Sådan kommer du videre
Først når du har opnået de rette færdigheder på par 3-banen, vil du kunne komme ud på 18-hullers-banen. Hvornår dét bliver, afhænger som så andet andet af din egen indsats, evner og engagement.
Men inden da, må du lige lære det grundliggende ..

Kursus opstart igen i sæson 2018!

daendenosv