Information fra Nyspillerudvalget
Vi har i HGC opdelt spillerne i 2 kategorier:

1. Spillere (hcp 32-54) på storbanen

2. Nye og let øvede spillere på par 3 banen

Her på hjemmesiden finder du information og nyheder, der vedrører nyspillere. Anvend menuen til venstre for at finde det, du søger. Leder du efter information, du ikke kan finde her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte en fra Nyspillerudvalget.


Er du junior?
Information vedrørende juniorer – både nystartede juniorspillere på par 3 banen og øvrige juniorer – findes under menuen "Junior/Sportsafd.", som juniorafdelingen er en del af.

1turbo

Her i weekenden afviklede vi en debut: Turbo-kurset! På to intensive dage stiftede 9 fokuserede deltagere bekendtskab med de grundlæggende slag, og vi nåede naturligvis også at prøve kræfter med spillet på par 3-banen. Da vi sluttede søndag eftermiddag var der dog næppe mange kræfter tilbage i nogen! For alle gav alt, hvad de havde i sig af energi, entusiasme og godt humør. Så flot!??Et par stykker skal lige tænke over det et par dage – men resten er klar til at kaste sig udi golfspillet sammen med os andre. Tag godt imod de nye, og vær med til at give dem en god oplevelse i "Nyspillerklubben"! :-)


 

daennosv