begynderkursus2018Lørdag morgen d. 7 april kl. 08:45 mødte de første fire af en lang række deltagere til årets golfkursuser for helt nye spillere – klar til at blive indviet i golfensportens verden.

En kort introduktion til week-endens program, udpegning af de vigtigste faciliteter i klubhuset og udlevering af golfudstyr var startskuddet til at tage fat i køller og jern og komme i gang med undervisningen.

På driving range ventede klubPRO Nikolaj Nissen klar til at hjælpe deltagerne igennem dagens program. For at give lidt læ for den bidende kolde vind startede undervisningen i ”skuret” og her blev det svære ”grib” vist og indøvet. Efter godt 30 min. i de ”hyggelige og lune” omgivelser forsatte aktiviteterne udendørs og holdet blev uden i det friske vejr resten af dagen – kun afbrudt af en frokost midt på dagen. Da dagen var omme, havde deltagerne været igennem og øvet grundsving, put, chip, pitch, bunker slag og spillet et par huller på par 3 banen og kunne køre hjem til en velfortjent pause, inden det skulle gå løst igen søndag morgen.

Søndag morgen dukkede alle fire deltagere heldigvis op igen til endnu en lang dag på driving range, indspilsområdet og par 3 banen lå forude. Dagen bød på repetition og meget mere træning af de slag, der var indøvet om lørdagen. Lars startede dagen og kl. 10 overtog Bryan og under deres kyndige vejledning kom alle igennem søndagens program, hvor også kølleslaget blev introduceret. 

Ved dagens afsluttende slagprøve vendte Bryan gav ”thumbs up” til alle fire deltagere og de kan nu forsætte med at dygtiggøre sig gennem træning og spil på par 3 banen. 

Ved 16-tiden kunne vi sige tak for denne til fire glade kursusdeltagere og velkommen til lige så mange nye medlemmer i Helsingør golf Club.

Stor tak til alle, der hjalp og ikke mindst til Helle Rasmussen, der hele weekenden igennem trofast var hos deltagerene og hjalp dem når behov opstod. 

Kursusrækken forsætter med endnu et week-end kursus i slutningen af april og 4-ugers kurser i gennem hele maj måned. 

Nyspillerudvalget

Carsten