Sommeren går på hæld nu – men det betyder ikke mindre aktivitet i gruppen af nyspillere og letøvede medlemmer i Helsingør Golf Club.

Fremgang

Hen over sommeren har vi gennemført vores MandagsMatcher og har stadig med stor opbakning. I gennemsnit har der hver mandag været små 50 spillere fordelt på de to baner – 27-28 på storbane og 20-21 stykker PAR 3.

Vi havde også haft et godt og velbesøgt SPIL-OG-SPIS-arrangement, hvor der blev uddelt en lang række præmier både for dagens og de forgangne mandagsmatcher.

Den store entusiasme har givet bonus hos flere. En del PAR 3-spillere har kvalificeret sig til at kunne aflægge baneprøve til storbanen og er efterfølgende kommet over. Enkelte spillerne fra storbanen er gået så meget ned i handicap, at de har meldt sig ind i en af vores klubber i klubben.

14 PAR 3-spillere har kvalificeret sig til eller aflagt baneprøve, mens 27 storbanespillere nu er på et handicapniveau, hvor de kan melde sig ind i en eller flere klubber i klubben.

Den 24. september slutter vi sæsonen med årets sidste SPIL-OG-SPIS-arrangement.

 

SPIL-MED-AFTEN – et kendt koncept i revideret indpakning

Som noget nyt i år valgte vi at flytte det årlige hvervningsarrangement SPIL-MED-DAGEN til en hverdagsaften – og det med succes. Der kom i alt der 48 gæster, og 40 af vores egne medlemmer var hjælpsomme værter. Med næsten 90 deltagere var der således lidt crowded – især på PAR 3 banen (det er ikke hver dag, vi ser 5- og 6-bolde derovre! 😊), men alt forløb i god ro og orden.

Efterfølgende har 20 af gæsterne meldt sig til et af efterårets begynderkurser og vil fra 1. september være klar til udfordringerne på PAR 3-banen. Tag godt imod dem!

nyspil

Tak til alle, der har givet en hånd med ved dette arrangement.

 

Tema-arrangementer – efterårets program på plads

Sommeren er forbi nu – men vores nyspillere og letøvede behøver ikke at ligge på den lade side af den grund. Hen over efterår og vinter tilbyder vi 6 forskellige tema-arrangementer. De kommende arrangementer er

  • Torsdag den 6. september: Fra A til Z – en aften hvor man kan få svar på alle sine spørgsmål
  • Torsdag den 20. september: Solnedgangstur på storbanen (uden spil). Vi viser interesserede nyspillere rundt på forni.
  • Mandag den 8. oktober: Foredrag med Mads Vibe Hastrup. Om hans liv som professionel golfspiller og om, hvordan psyken har stor betydning i golfspillet.
  • Mandag den 29. oktober: Natgolf på PAR 3 og efterfølgende middag
  • Mandag den 12. november: Temaaften med input til golfrejser og supplerende vinsmagning
  • Søndag den 25. november: Nissematch på par 3 banen