KIK 4some 1

Den nemmeste måde at lære hinanden at kende på, er ved at gøre noget sammen. I golfsporten er en foursome en rigtig god måde at komme ind på livet af andre medlemmer i klubben.

Og det var det, der var formålet med KIK-foursommen den 20. maj. Lad os lære hinanden bedre at kende – så er vejen til en af klubberne i klubben måske ikke så lang. Som skrev til mig efter turneringen ”Jeg fik spillet med nogle medlemmer, som jeg ellers aldrig ville få spillet med og jeg overvejer meget at melde mig i Holgers”.

Med 36 tilmeldte nyspillere og 45 tilmeldte fra de forskellige klubber i klubben, var der lagt op noget af et startfelt. Et par afbud på dagen gjorde at 35 to-mandshold kunne tørnede ud på gunstarten kl. 17.00.

Holdene bestod af én nyspiller og ét medlem fra en af klubberne i klubben, der matchede nyspillerens køn og alder. Fire hold startede på hvert teested præcist kl. 17.00. Med 8 spillere i bolden gav naturligvis trængsel på teestederne og når de sidste puts skulle holes. Men så oplevede deltageren også at spille foran et større publikum end de normalt er vant til. Ude på bane var der fint luft mellem de forskellige ”4-bolde” og de 9 huller blevet spillet i lidt mere end de normale to timer, men som en konstaterede ”det var meget sværere at spille foursome end jeg havde forestillet mig” og mon ikke en enkelt eller to af de mere rutinerede spiller følte et pres for at præstere – det synes vores næstformand Ann Hansen i hvert tilfælde.

Tilbage på terrassen måtte bordene sættes sammen, således at alle 8 fra bolden kunne være med og samtalerne gik lystigt, mens vi ventede på resultaterne.

Vinderne – selv om det ikke var det vigtigste – blev på 1. pladsen Linda Jepsen og Lisbeth Frederiksen med 19 point skarpt forfulgt af Helle Fuhr og Lena Kring.

Desværre blev det nødvendigt at meddele nogle fra klubberne i klubben, at der ikke var plads ved dette arrangement, men vi håber ikke at det vil afskrække til en anden god gang.

Lidt stemningsbilleder neden for.

På vegne af Nyspillerudvalget.

Carsten

 

KIK 4some 2KIK 4some 3KIK 4some 4KIK 4some 5KIK 4some 6