logo transperant edited 2Afslutningsmatch i Ophelia & flot modeshow fra Butik Jørgensen & Co.
 
                                               
jørgensen og co

                             Onsdag d. 27. september 2017

 

Kære Ophelia medlemmer

Det er blevet tid til afslutningsmatch i Ophelia. Matchen afvikles onsdag den 27. september med gunstart kl. 13.00. Vi spiller Texas Scramble / slagspil. Nærmest flaget på alle par 3 huller. Der er præmier til de 3 bedste hold i èn samlet række. Nærmere information om matchen og dens spilleform gives på terrassen kl. 12.20. Afhentning af scorekort i matchkontoret inden kl. 12.15.

Matchen er en holdturnering. Holdene sammensættes automatisk af golfbox, så I skal kun tænke på at tilmelde jer matchen via turneringslisten i golfbox – senest den 22. september kl. 13.00 (lidt tidligere end vi plejer, da vi skal nå at offentliggøre startlisten).

Samtidig med tilmeldingen, bedes I gøre opmærksom på, om I ønsker at deltage i middagen om aftenen, som starter ca. kl. 18.45. Pris for middag er kr. 135,- som betales direkte til Sweet Spot v. Cristine. Hvis man kun deltager i middagen om aftenen, men ikke i dagens match, kan tilmelding til middagen gives direkte til restauranten.   

Om aftenen er der præmieoverrækkelse for de forgangne onsdagsmatcher, samt præmier til vinderne af dagens holdmatch, og mon ikke der er en overraskelse eller to?

Flot modeshow fra Jørgensen & Co.

Vi er glade for at kunne fortælle, at Butik Jørgensen & Co. igen i år har sagt ja til at afholde modeshow for Ophelias medlemmer. Indehaverne af Butik Jørgensen & Co. - Peter og Michella - forhandler et bredt udvalg af modetøj samt smarte sko, støvler m.v. til både kvinder og mænd. Det er modeller fra Ophelia, og et par flotte mandlige modeller ”lånt fra terrassen”, der viser det flotte tøj, sko og støvler frem. Så kom og få ideer til efterårets garderobe fra Jørgensen & Co. Vi kan også afsløre, at Peter og Michella har været så storsindet, at de sponsorerer en MEGET FLOT gave, som trækkes blandt alle de tilstedeværende Ophelia medlemmer.       

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle til en forrygende dag og aften.

På vegne af Ophelias bestyrelse

Ann Hansen

Formand                                                            modeopvisning