logo transperant edited 2Hilsen fra Ophelias bestyrelse oktober 2017

Kære medlem af Ophelia

Sæsonen er slut – og hvilken afslutning:

Den 27. september 2017 sluttede Ophelia golfsæsonen af, med et brag af en afslutning. 56 Ophelia piger havde meldt sig til afslutningsmatchen, hvor vi spillede Texas Scramble. For en gangs skyld var vi heldige med vejret – solen skinnede dejligt J

 

1. pladsen

Vinderne af afslutningsmatchen:

Fra venstre:

Ane Marie Vincentz, Rikke Christoffersen, Lisa Drevsholt og Ruth Stoustrup

beauty baren

De vandt gavekort til Ophelias sidst ankomne sponsor Beauty Baren, Espergærde 

 

Matchen blev efterfulgt af en middag, præmieoverrækkelser og sidst men ikke mindst, et meget flot modeshow arrangeret af Ophelias bestyrelse i samarbejde med Butik Jørgensen & Co. fra Stengade, Helsingør v. indehaverne Peter og Michella.

Michella

Peter & Michella

fra Jørgensen & Co.

jørgensen og co

 

 

 

Jørgensen og Co. havde også flotte gaver med, som der blev trukket lod om. Én Ophelia pige var så heldig, at hun vandt en styling i butikken efter lukketid, med jordbær og champagne, og tøj for kr. 2.000,-. Det blev Winnie Duus Hansen der løb med den gave. Det er da en forkælelse der vil noget.

Peter oplyste os om, at hvis vi handler hos Jørgensen og Co., og viser vores DGU kort, så får vi 20 procent af vores køb, som kan bruges næste gang der handles i deres butik.

Tak til Ophelias egne modeller Helle Hansen, Hanne Tullberg, Jeanett Frick, Line Vestergaard og Diana Alkirk. Også en tak til vores tre mandlige modeller Jørgen Frick, Frank Hansen og Michael Koppelhus. I er seje, modige og gjorde det fantastisk, samtidig med at I så flotte ud. 

Herfra skal lyde en tak til alle jer der deltog, og dermed var med til at gøre dagen og aftenen hyggelig, sjov og festlig.

gitte

 

 

Årets Ophelia pige – vinder af Ophelias Eclectic:

Ved afslutningen fik vi kåret årets vinder af Eclectic 2017. Der lå 3 Ophelia piger på førstepladsen med samme nettoscores, men den der har gået den bedste runde og dermed blev vinder af årets Eclectic blev Gitte Justesen. Stort TILLYKKE fra os alle.

 

 

     Gitte Justesen / Årets Ophelia pige 2017.

 

 

Tak fra bestyrelsen:

Vi har igen i år fået meget ros for vores arbejde i bestyrelsen, og det skal I have mange tak for. Det giver os fornyet energi til at arbejde videre med formålet, nemlig at arbejde på det bedste for Ophelia. Så tusind tak for det, og tak for de dejlige vin vi som bestyrelsesmedlemmer modtog ved afslutningen. Det varmer om hjertet.

 

sponsorsSponsorer:

Vi har i år haft en del sponsorer, og der er også kommet nye til. Det er dejligt, at så mange firmaer ønsker at sponsorere nogle præmier til Ophelia. Vi vil forsøge at fastholde sponsorerne til vores næste sæson. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan bruge nogle flere. Så hvis I kender nogle firmaer, der kunne være interesseret heri, så spørg dem endelig p.v.a. Ophelia. Ingen præmie er for lille eller for stor – alt vil blive modtaget med taknemmelighed.

 

kikkertEt tilbageblik på sæson 2017:

Vi har i denne sæson været 108 medlemmer, hvilket jo er flot. Det er dog 6 medlemmer mindre end i sidste sæson, også selvom vi har fået nye medlemmer i år.

Som nyt Ophelia medlem kan det være en stor mundfuld at møde op på en Ophelia spilledag, eller til en af vores middage, hvis man ikke lige kender så mange i forvejen. Vi hører stadig den klassiske sætning, at ”det er svært at komme med ind i Ophelia”, og det kan ikke være mere forkert. Men for at komme den sætning til livs, så har vi i år ændret taktik ift. modtagelsen af nye medlemmer.

Når der er søgt om medlemskab af Ophelia, så har en fra bestyrelsen kontaktet pågældende pr. tlf., sendt diverse materiale fra Ophelia, meldt dem ind i Ophelias facebook gruppe - hvis det er en facebookbruger - og budt dem velkomne også der. Herudover er der aftalt kaffemøde i golfklubben. Her har vi så kunnet møde det nye Ophelia medlem sådan ”ansigt til ansigt”, og meldingerne har været, at de bliver utrolig overraskede over modtagelsen og siger, at de aldrig har følt sig mere varmt modtaget noget andet steds. Så den metode vil vi fortsætte med fremadrettet. Også en tak til Jer for at tage imod vores nye Ophelia medlemmer, så de føler sig godt til rette.  

Ophelia har haft en forrygende sæson med mange gode matcher. Vi har dog ikke været så heldige med vejret. Mange har følt, at det i løbet af en uge KUN har regnet om onsdagen. Men som vi har skrevet om før, så er vi nogle seje kvinder i Ophelia, for mange af os vælger at trodse vejret og går alligevel ud og spiller. Det er prisværdigt.

Vi kan også se tilbage på turneringen Pink Cup, der blev spillet til fordel for kræftens bekæmpelse. Det var en turnering med stor succes, og alle pladser var fyldt op. Ophelia fik den dag indsamlet kr. 22.720,-. Et meget flot resultat. På landsplan er der i år 100 golfklubber der har afholdt en Pink Cup turnering, og dermed er der indsamlet kr. 3.320.000,- på landsplan til fordel for kræftens bekæmpelse. Et imponerende resultat. I bestyrelsen glæder vi os allerede til, at Ophelia skal afholde næste års Pink Cup turnering.

Så fik vi afholdt vores venskabsmatch med Fredensborg og Hornbæk. Den dag regnede det også…. I år blev matchen spillet på banen i Hornbæk. Ophelia vandt den samlede match – det var flot. I sæsonen 2018 er det Ophelia der skal afvikle venskabsmatchen her i HGC. Det ser vi frem til. 

Forrige år var der efterspørgsel efter en facebookside for Ophelia, så den blev oprettet. Nogle har spurgt os, om det er samme informationer der kommer på facebooksiden ift. det der sendes ud via mail. Det er næsten det samme, men der er dog undtagelser.

Hver tirsdag – dagen før en Ophelia match – kommer der et opslag på facebook med en reminder om, hvilken match der spilles dagen efter. Herudover bliver der lagt træningsvideoer op fra Søren Kjeldsen, som kommer med gode tips og tricks til golfspillet. Der er Ophelia piger der efterspørger spillemakkere, der lægges forskellige billeder op som er taget i løbet af forskellige matcher, lidt golfvittigheder og golfcitater, hilsner fra Ophelia piger der er på ferie og lignende.

Så ja, der foregår lidt flere ting på Ophelias facebookside, og alle medlemmer af Ophelia er velkomne til at være med. Hvis du nu tænker, at du gerne vil introduceres til facebook, så er vi flere fra bestyrelsen der gerne hjælper til med det. Ellers er vi sikre på, at du har en veninde eller to der også kan hjælpe. Facebooksiden hedder ”Ophelia HGC”.

Nyhedsbreve, invitationer, vigtige informationer, opdaterede medlemslister osv. sendes selvfølgelig både ud på mail til alle Ophelia medlemmer, samt lægges på facebooksiden.

Så er der et nyt tiltag i år når vi taler om facebook. Vi har oprettet endnu en side der hedder ”Ophelia’s loppebiks”. Meningen er, at Ophelia’s medlemmer derinde kan sætte forskellige ting til salg, give eller bytte diverse ting væk. Der er jo ingen grund til at smide noget ud, eller gemme noget væk i skabene, som andre i Ophelia måske kunne få brug for. Der sælges forskellige ting, såsom golfsæt, almindeligt tøj, borde, sko, covers til køller, cykelhjelme og vi har sågar set, at en skulle sælge to skægagamer (øgler) for sit barnebarn J

Så her er der endnu en grund til, hvorfor du skal gå i gang med facebook, hvis du ikke allerede er bruger.      

Kommende arrangementer i oktober & december:

Som annonceret i Ophelias matchprogram, så skal der afholdes natgolf den 27. oktober med gunstart kl. 17.30 m. efterfølgende middag. Herudover skal der afholdes en nissematch den 6. december med gunstart kl. 10.00 m. efterfølgende julefrokost. Begge matcher er planlagt til at afholdes på par 3 banen.

Vi er dog i den situation, at der nok skal graves på par 3 banen ift. det arbejde der pt. udføres. Det var ikke på tale, da vi planlagde de to matcher, men arbejdet er rykket ift. den oprindelige tidsplan. Derfor er vi pt. usikre på, om de to matcher kan afholdes, men det undersøges på nuværende tidspunkt. Hvis ikke, så vil vi forsøge at finde på en anden aktivitet. Der vil – uanset om det bliver golfmatcher eller andet – blive udsendt en invitation til jer alle.

Bestyrelsens arbejde henover vinteren:

Bestyrelsen holder ikke helt fri endnu, selvom den officielle Ophelia sæson er slut. På nuværende tidspunkt, er vi allerede i gang med årshjulet for næste sæson – i et samarbejde med HGCs bestyrelse og de andre ”klubber i klubben” der findes i HGC. Det hele skal jo gerne gå op i en højere enhed. Herudover går vi allerede nu i gang med at finde præmier til næste sæson, og evt. nogle nye sponsorer. Har du lyst til at hjælpe med dette arbejde, så kontakt gerne én fra bestyrelsen.

Vi kan få brug for din hjælp i den nye sæson:

Bestyrelsen har en del opgaver der skal løses igennem sæsonen for, at det hele kan blive en fornøjelse for alle der er medlem af Ophelias dameklub. Ja, der er lidt at se til, især når der f.eks. afholdes Pink Cup og lignende arrangementer i den størrelsesorden. Vi har talt om, at vi i den kommende sæson nok vil bede nogle af Jer om lidt hjælp til diverse praktiske opgaver. Vi håber, at I vil tage godt imod vores forespørgsler når vi henvender os, det vil glæde os meget.

Og sluttelig til det vigtigste - en tak til Jer:

Tak til alle jer, der var en del af Ophelia i sæson 2017. I er hver især med til at sætte et positivt præg på vores fællesskab i Ophelia. Vi håber, at I stadig er en del af Ophelia når vi går ind i sæson 2018.    

Tak fordi I er som I er - det er en fornøjelse at være en del af Ophelia.

p.v.a. Ophelias bestyrelselogo transperant edited 2Ann Hansen

Formand