logo transperant edited 2Surprice holdmatch i Ophelia d. 22. august 2018

Kære Ophelia medlemmer

Den 22. august afholder Ophelia surprice holdmatch. Der spilles individuel stableford i 2 rækker + birdiebolde. Herudover er der surprice holdmatch i èn samlet række.  

Tilmelding til matchen via golfbox på turneringslisten + bestil tid (ligesom ved de almindelige onsdagsmatcher).

Samtidig med tilmeldingen, bedes du gøre opmærksom på, om du ønsker at deltage i middagen om aftenen, som starter ca. kl. 19.00. Pris for middag er kr. 135, som betales direkte til Restauranten.

Middag: TAPAS med alle mulige lækkerier, kaffe/the samt dessert. 

Hvis man kun deltager i middagen om aftenen, men ikke i dagens match, kan tilmelding til middagen gives direkte til restauranten. 

Om aftenen er der præmieoverrækkelse for de forgangne onsdagsmatcher, samt præmier til vinderne af dagens match. Til dagens match er der præmier til de 3 bedste individuelle spillere i 2 rækker, samt præmier til de 2 bedste hold i én samlet række. Holdmatchen er en surprice, idet golfbox automatisk sammensætter disse.      

Om aftenen får vi besøg af smykkekonsulent Jane Tang, der vil vise os flotte smykker samt håndsyede tasker af Italiensk kalveskind fra firmaet byKjaergaard Denmark. Se mere på hjemmesiden www.bykjaergaard.dk.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle til en forrygende dag og aften.

På vegne af Ophelias bestyrelse

Ann Hansen

Formand

smykkertaskerlogo transperant edited 2