Landsresultat Pink Cup 2018:

Det samlede resultat på landsplan for Pink Cup 2018 er nu gjort op. 89 golfklubber (færre end sidste år) og 5.000 kvinder og mænd har spillet Pink Cup i 2018, og indsamlet 2.900.000 kroner til kampen mod brystkræft

Pink Cup afsluttes med en landsfinale den 21. september. Desværre er Ophelia ikke blandt de 40 klubber, der har kvalificeret sig til landsfinalen. Men vi kan være stolte af, at vi igen i år har afholdt Pink Cup i Ophelia, og dermed bidraget til kampen mod brystkræft. Kræftens bekæmpelse sender en tak til ALLE der har støttet turneringen - den er hermed givet videre. Af hjertet tak til alle der deltog.

Vi nærmer os sæsonafslutning i Ophelia:

Onsdag den 26. september har Ophelia sæsonafslutning ift. onsdagsmatcherne. Den dag er der gunstart kl. 13, og der spilles Texas Scramble. Der er middag og hyggeligt samvær om aftenen. Der vil ligeledes være præmieoverrækkelse for de forgangne onsdagsmatcher og fra dagens match. Sidst men ikke mindst skal vi have kåret ”Årets Ophelia pige” ift. Eclectic.

Efter afslutningen har Ophelia 2 arrangementer tilbage i løbet af efteråret. Der er natgolf på par 3 banen den 12. oktober, så hvis man ser ”blinkende kaninører” i mørket den dag, så er det forklaringen.  Herudover har vi en nissematch på par 3 banen den 7. december med efterfølgende julefrokost og bingo/banko.    

Men som skrevet er den almindelige sæson ved at være slut. Det har været en fantastisk sommer med et forrygende vejr. Tak til alle Ophelia medlemmer for Jeres bidrag til, at gøre dameklubben til et hyggeligt fællesskab at være en del af.   

Siddende arsel

Mange hilsner
p.v.a. Ophelias bestyrelse

Ann Hansen
Formand