Selskabs menuer 
 
 

 Forretter:   

 Tørret serrano, oliven tapanade, parmesan og trøffel   

Koldrøget laks, citron mayonnaise, radise crudité, sprød rugchips og purple shiso cress 

Ballotine af rimet torsk, syltet hjertesalat, senneps mayonnaise, rug crumble og dild 

 

  Hovedretter: 

Farseret oksefilet, brændt og syltet rødløg, selleri puré, pommes anna og rødvinssauce

Kalve culotte, gulerodspuré, syltet gulerødder, bagte løg, pommes royal og blanquette sauce

Unghane bryst, bagt pastinak, syltet kål, løgskaller, marineret kartofler og hønseskysauce.

 

Desserter:

Panna cotta, gelé, chokolade crumble, syltede bær og kørvel

Brownies, appelsin creme, hindbær mousse, vanille tuille og mynte

Karamelmousse, hasselnødder, lakrids tuille, råsyltede solbær og karse

 

 
Selskabspakke 1

Velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum under middagen

Isvand

Kaffe
 
 
 
 
 
 
 

Pris pr. person 625,- 
 
 
Selskabspakke 2

Velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum under middagen

Isvand

Kaffe med petit four

Fri bar i 2 timer, øl, vand & husets vin
 
 
 

Pris pr. person 865,-
 
 
Selskabspakke 3

Velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum under middagen

Isvand

Kaffe med petit four

Fri bar i 2 timer med øl, vand, huset vin & husets spiritus. (Gin – Vodka – Rom – Wiskey)

Natmad

Pris pr. person 1.000,- 
 
 Buffet
 
Den traditionelle frokost buffet.

Koldt:

2 slags sild med karry dressing, løg & kappers

½ æg med rogn

Rejer med mayonnaise

Graved laks med sennepsdressing

3 slags salater

Kalveculotte med remolade, peberrod & ristet løg

Varmt:

Skinkeculotte med rødkål & hjemmelavet agurkesalat

Leverpostej med bacon & champignon

Fiskefilet med remoulade & citron

Grøntsagstærte

Ost:

2 slags ost med frugter & oliven

 

 

 

Pris pr. person 250,-

 

 

Italiensk inspireret buffet

Koldt:

Appelsin & Grape salat

Tomat & mozzarella salat

Salat med aubergine, asparges & parmesan flager

Kold kalv med tun

Parmaskinke med melon

Tynde skiver oksemørbrad med parmesan

Varmt:

Lammekølle med pesto

Spaghetti ”suprise”

Citron kylling med hvidløg & chilli

Ost:

Brie & gorgonzola

Diverse frugter & Oliven

Brød & smør

Tiramisukage

Pris pr. person 350,-


                    Man kan vælge buffet, som alternativ til 3 retters menu i selskabspakkerne
 
 
Restaurant HGC v/ Anders Kurt Jørgensen – Gl. Hellebækvej 73 – 3000 Helsingør –e-mail: restauranthgc@outlook.dk – tlf: 4921 2950 -Facebook

daendenosv