senior vinterVinterens arrangementer i Seniorgolf startede i Naverhulen med masser af sjove og bramfrie fortællinger, hvorefter deltagerne i arrangement nummer to skulle i kloster i Roskilde.
Mandag d. 27. marts skal vi igen en tur under bæltestedet på en byvandring  i det indre København med Nina Sørensen.  Overskrift: Prostitutionstur
Bag turen står Nørd som præsenterer prostitutionen i København 1874-1906. På det tidspunkt havde vi statsdrevne bordeller og offentlige fruentimmere. Hør om alfonser, dyre- og discount damer, hospitalet og værnehjem.
På turen ser vi nogle af de steder, hvor de prostituerede boede, og vi får et lille indblik i den underverden, som København både foragtede og fornøjede sig med.
Her er hvad Ane S. skrev om en tilsvarende tur:  ”Tusind tak for en rigtig skøn og oplevelsesrig tur. Historie serveret på en indlevende og underholdende måde af en, der ved, hvad hun taler om og brænder for. Vi havde et par fantastiske timer med gode grin og stof til eftertanke.”
Og det praktiske:
Tog fra Esp. Kl. 10,05. Vi står af på Hovedbanegården og møder Nina ved Rudolph Berghs Hospital kl. 11. Tietgensgade nr. 31.
Rundturen varer ca. 1 ½ time. Vi kan max være 30 personer, pris pr næse 100 kr. så først til mølle princippet gælder..
 Vi spiser i Husmanns Vinstue kl. 12,30 -  Larsbjørnsstræde 2.
Her skal vi på forhånd bestille smørrebrød, når vi tilmelder os til Nan på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der er fem ting at vælge imellem:
Husmanns sild med rå æggeblomme                 75 kr
Dyrlægens Natmad                                       89 kr
Lun oksebryst med pickles                             95 kr
Roastbeaf med kartoffelsalat                         98 kr
Gammel ost, rugbrød, fedt, sky, og Rom          85 kr.


Er I interesseret i at deltage, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Udgift for turen er kr. 100. + mad som I skal indbetale til Seniorgolf konto: reg. 2313 konto nr. 3494 632 518. Husk navn og medlemsnummer i HGC


Når alt er på plads modtager I en mail fra Nan, som er bagkvinde på turen.
Sidste frist for tilmelding er mandag d. 20. marts.

1.    Rabat i Sweet Spot:  Cristine giver igen rabat i restauranten. Køb et rabatkort for 1200 kr. Så kan du købe for 1400 kr.
2.    Generalforsamling:  Holdes efter åbningsturneringen mandag den 24. april. Indkaldelse senest 20.marts. Send allerede nu eventuelle forslag til formanden. Sidste frist for forslag er tre uger før generalforsamlingen.
3.    Kontingent 2017 Bedes indbetalt på foreningens konto: . reg. 2313  konto nr. 3494 632 518 senest 15. april, så vi har overblik over, hvem der har stemmeret på generalforsamlingen 24. april
4.    Fællestræning: Vores nye klubpro, Brian, vil oprette fælles træningshold
5.    Polensrejsen: Der er kun ganske få på venteliste i skrivende stund. Restbeløbet betales en måned før rejsen. Janna Schnack skriver til deltagerne om dette.
6.    Turneringer: HGC har vedtaget at lave nye teestedsmarkeringer fra den kommende sæson, så hvert teested får et tal i stedet for en farve. Det registreres i golfbox, som derefter ”bestemmer”, hvilket teested spilleren skal starte fra, valgt ud fra aktuelt handicap, og udregner slag i forhold til dette. Bestyrelsen i seniorgolf anbefaler varmt, at dette respekteres i alle vore turneringer, da det giver et meget hurtigere flow på banen. Så snart Golfbox er rede, starter de turneringsansvarlige med at lægge årets turneringer ind, så man kan begynde at melde sig. I får besked om starttidspunktet.
7.    OK Matchen:  Det bliver igen i 2017 Seniorgolf, som arrangerer denne turnering, som er åben for alle HGC’s seniorer. I år kan vi gennemføre turneringen som en gunstart med mulighed for spisning. Turneringen er rykket til mandag den 15. maj.

I bestyrelsen glæder vi os til at tage fat på en ny spændende sæson.
Februarhilsen
Nan