Seniorgolfrejse var ingen stilleleg

52 fra Helsingør Seniorgolf deltog i vellykket rejse til Polen

Ro og koncentration er en vigtig del af golfspillet, men da Helsingør Seniorgolf fraHelsingør Golf Club var på en fem dages rejse til Polen stod det helt klart, at latter og friske bemærkninger også er en væsentlig del at samværet omkring den lille bold. 

”Vi spiller for alvor, men det er tilladt af grine” er en del af seniorklubbens motto, og det levede de 52 deltagere i rejsen til fulde op til. Eneste negative var, at der kun var plads til en tredjedel af medlemmerne i denne hastigt voksende klub i klubben.

Det var andet år i træk Helsingør Seniorgolf gennemførte en rejse til polske Østersø-by, Międzyzdroje, som deltagerne fortsat døjer med at udtale. Vejret var som sidste år perfekt.

Golf tre dage i træk gav ømme ben, men ømmere lattermuskler, og det er helt sikkert, at rejsen vil blive gentaget i 2018.

De to første matcher blev afviklet som hold- og parmatcher, før den store finale individuelt blev spillet på Kamien Country GK, hvor sejren i damerækken gik til Lene Arentoft medflotte 36 point, mens den ene af turens hovedarrangører, Jørn Christoffersen, hentede sejren hos herrerne med 33 point.

Polen

Hele rejsegruppen fra Helsingør Seniorgolf foran klubhuset i Kamien Country GK.