sundtold

Besøg på Skibsklarerergaarden

Vinterens sidste arrangement foregår i vores egen baggård.

Mandag den 19. marts skal vi besøge et af Helsingørs ældste huse, som rummer mange spænende historier. Vores eget medlem, Henrik Hey, arbejder som volontør på stedet, og har de seneste år fordybet sig i Sundtoldens og Skibsklarerergaardens historie.

Vi mødes på Skibsklarerergaarden, Strandgade 91, Helsingør, mandag d. 19. marts kl. 11.00.

Vi begynder med et foredrag om Øresundstolden, hvorefter vi deles i hold, og med tre guider går vi igennem det spændende gamle hus.

Derefter skal vi spise frokost i et andet spændende, gammelt Helsingør-hus. Vi går til Kyhns Gæstehus, Stengade 58, hvor vi får en frokosttallerken med 1 øl til og en kop kaffe bagefter.

Hele dette arrangement koster i alt kr. 235,- pro pers., som indbetales på Seniorgolfs konto 2313  nr. 3494 632 518. husk at opgive navn og medlemsnummer i HGC.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest onsdag den 14.marts.

Bonusarrangementet efter påske i golfklubben. Den endelige dato er ikke fastsat endnu. Vi samarbejder med Helsingør Hjerteforening om et foredrag, hvor afdelingssygeplejerske Marie Seehuusen underviser i hjertelungeredning og brug af hjertestarter. I Seniorgolfs bestyrelse har vi en målsætning om, at rigtig mange af vores medlemmer stifter bekendtskab med brugen af klubbens hjertestarter. Særskilt invitation, når endelig dato foreligger.

Og i øvrigt:

Kontingent: For at have stemmeret på generalforsamlingen, som afholdes den 23. april,  skal kontingent være indbetalt senest 1. april 2018 på reg. 2313 konto nr. 3494 632 518.Kontingentet er uændret 250 kr. pr. år. Nye medlemmer efter 1. april har også stemmeret.

Med februarhilsen fra bestyrelsen