jydskebankJyske Bank sponsererer præmiematcher

Bestyrelsen for Helsingør Seniorgolf har besluttet, at matcherne i forbindelse med de månedlige præmieoverrækkelser skal fortsætte efter det mønster, som blev testet i juli måned. Samtidig er seniorklubben så heldig, at Jyske Bank i Helsingør har meldt sig som præmiesponsor til de tre matcher, der resterer i år.

Næste gang er mandag den 27. august, hvor der igen spilles på både 18 hullers banen og par3 Banen. Denne dags match på par3 banen afvikles som i juli som en normal mandagsmatch, hvor deltagerne blot møder op -  denne dag kl. 10.30 og fordeler sig på hullerne. Her er Jyske Bank også præmiesponsor. Par3 Banens spillere skal melde sig til formanden på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis de vil deltage i frokosten. Det samme kan alle andre medlemmer i Seniorgolf, som ikke er med i matchen, men som har lyst til at spise med og deltage i præmieoverrækkelen fra de seneste matcher gøre.

På den store bane spilles der på samme måde som i juli en match over de første ni huller. Der bliver løbende start fra 08.00. Man spiller det antal huller, der er lyst og tid til, men kun de første ni huller tæller i matchen. Matchen er oprettet på golfbox. Tilmelding til matchen er også en bindende tilmelding til frokosten.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen  overrækkes også præmierne fra junis sidste match, som blev glemt ved uddelingen i juli. Det er tidligere meddelt, at præmierne skulle uddeles i forbindelse med venskabsmatchen med Nivå på mandag den 20. august.

Nedtælling til Polensrejsen i juni 2019 begyndt

Efter tre meget succesrige rejser vover Seniorgolfs rejsearrangørhold, Janna Hammershøj og Jørn Christoffersen pelsen endnu engang. Fra den 2. til den 6. juni 2019 går turen igen til Polen.

Rejsemålet bliver det samme, buschaufføren heldigvis også, hotel og baner ændres der heller ikke på – og mon ikke deltagerne atter kommer med deres legendariske humør, smukke sangstemmer og fortærskede vittigheder.

Rejsen sælges – kun til medlemmer af Seniorgolf -, som modtager en orientering i det næste nyhedsbrev – efter først til mølle princippet tirsdag den 11. september kl. 18.

Og i øvrigt:…..

  • Er Helsingør Seniorgolfs venskabsmatch med Nivå Tigers totalt udsolgt. 72 deltager – 36 fra hver klub - på mandag den 20.  august med gunstart kl. 08.00. Efter matchen er deltagerne med i en frokost, som også  er åben for Seniorgolfs øvrige medlemmer – ikke mindst de medlemmer, som har spillet på par3 banen denne dag.
  • Har Helsingør Seniorgolf efter gensidig aftale droppet venskabssamarbejdet med Gilleleje Golfklub. Interessen i begge klubber var for nedadgående, så det blev besluttet at standse, mens legen er god.