Her under vil du finde info fra Brian vores Klub Pro       brian

Helsingør Golf Club vil tilbyde 

Gratis træning til fuldtidsmedlemmer-læs info. og vejledning til bookning

af klubben pr.1 feb 2017

Udover gratis træning til fuldtidsmedlemmer, vil alle nybegyndere og par3 medlemmer fra 1.april 2017 får gratis træning. nye medlemmer og par3 medlemmer vil via protrainer kunne se at de har fået et værdikort der kan bruges på " gratis holdtræning for nybegyndere og par 3 medlemmer i HGC" hvert  medlem  får oprettet et værdikort til holdtræning på 600,- kr

For fuldtidsmedlemmer er der oprettet værdikort til "gratis medlemstræning i HGC" som allerede er blevet krediteret 1200,- dvs. at når du som fuldtidsmedlem af HGC vil booke dig på et af disse kurser, så gøres det via. Protrainermodulet. 

Det finder du i Golfbox, login og klik på Lektioner

protraener 3

Fra feb. til apr. er det små hold indendørs min 2 maks. 4 en time ad gangen.

Fra april til- udendørs i hold min 4-maks 8 en time ad gangen.

Du kan du vælge mellem vores klubtræner Brian Højgaard Jensen, eller "gratis træning af fuldtidsmedlemmer i HGC".

protraener 1

Når du vælger "gratis træning af fuldtidsmedlemmer i HGC v Brian Højgaard" vil du komme ind på den kalender hvor du kan booke tid på det ønskede hold. 

Når du har tilmeldt dig, skal du vælge betaling og så klikke på værdikort, tilmeldingen er ikke registreret før du har "betalt" via værdikortet.

Værdikortet er til gratis holdtræning hos Brian Højgaard, og kan ikke bruges til andre typer lektioner.

Har du brug for hjælp kontakt Receptionen eller Sekretariatet!

Der er blevet oprettet værdikort til nybegyndere og par3 spillere på 600,-kr. Værdikortet kan kun bruges til holdtræninger. 

Der er samtidig oprettet tider i protræner så man kan booke sig ind på holdtræning, det er særskilt til denne gruppe, første gang onsdag d.3 april kl.18-19.30 samt lørdag d.8.april 10.30-12.00.
læs øverst om hvordan du booker dig.
Fra dags dato d. 20 marts er prisen for en lektion 20 min hos mig 225,-

I samarbejde med Helsingør kommune og "skolen i virkeligheden".

Har vi indgået et samarbejde med skolerne i Helsingør kommune som har til hensigt at øge fokus på golfsporten og på sigt at fåflere  juniorer i  HGC. 
Den langsigtede plan er en årlig begivenhed skolerne imellem hvor vi hvert år kårer den bedste skole i kommunen "mester i skolegolf".
HGC er idemager i dette samarbejde og tillbyder kurser til lærere i hvordan man kan underviser eleverne i golf i idrætstimerne, herudover tilbyder vi skolerne at komme på besøg  henover sommeren for at lære mere omkring denne fantastiske sportsgren.

Brian gentager succesen, og tilbyder igen fysisk Golf screening "læs mere her", denne gang på følgende datoer d. 8. 15 og 22 marts

Golfbox Pro Træner kalenderen er åben.

Der er stadig plads på golf screening i marts måned og fra 1. april vil der være flere undervisningstilbud til alle medlemmer,  så hold øje med protrainer samt denne side "sidste nyt fra klub proen".


 

daennosv