Her er en oversigt over sportslige resultater for 2018 i klubben.

Her under er årets resultater i kronologisk orden i blogform, i venstre menu er der links til resultater fra sidste 4 år.
Der er yderlig 5 link i menuen, med meget mere om klubbens lange sportslige historie.

Christian tom

H.C.Andersen GK var sammen med DGU og Parasport Danmark vært for årets DM i ParaGolf i den forgangne weekend.
Der blev spillet om 5 titler og HGC erobrede ikke mindre end 3 af disse. Herrernes B-række, hvor der blev spillet stableford over 2 x 18 huller blev efter en stærk finish med 34 point i finalerunden vundet af Louis Stendahl. Niels Hansen fra Nordborg sluttede a point med Louis men spillede ikke så god en finalerunde og måtte derfor nøjes med sølvmedaljen.
Special Olympics-rækken blev et rent Helsingør anliggende idet Christian Strøm og Tom Petersen kæmpede om guldmedalje og pokal. Det blev et spændende opgør som efter en afsluttende birdie af Tom skulle afgøres med omspil. Begge sluttede i 160 slag og dommer Lars Storr sendte dem tilbage til 18. tee for at få matchen afgjort. 18.-hul er et par-3 hul på ca. 150 m og Tom lagde endnu engang bolden få meter fra hullet og da Christian lå lidt til venstre for green, lignede Tom en vinder. Desværre misser han lige akkurat sit birdieputt, og da han også missede retur puttet på 1,5 m kunne Christian efter et godt chip og et kort putt sikre sig sejren i slagspilsturneringen.
Til gengæld var Tom suveræn vinder i SO-rækkens stableford-turnering - med 37 point på 1.dagen fulgt op af 36 point på finaledagen. Christian blev to-er og Buster Johansen fra Kalundborg GK blev nr. 3.
Stort tillykke til Tom, Christian og Louis!
daendenosv