Swedish Open er en af de prestigefyldte internationale turneringer i Europa, og i år stillede 6 danske spillere op med støtte fra DGU, Parasport Danmark og Paragolflandsholdets 2 sponsorer Trackman og speditionsfirmaet H. Daugaard.

Tre af dem var Helsingør spillere - Troels, Christian og Tom. Turneringen blev spillet lidt nord for Stockholm på Lindö GK bane og havde 53 spillere til start.
For første gang var turneringen ikke kun forbeholdt spillere med fysiske handicap (kategori 1), idet der også var en række for spillere med diverse former for udviklingshandicap, autisme og beslægtede diagnoser (kategori 2). Dette nye initiativ vil også blive gennemført i de andre europæiske EDGA-godkendte turneringer fremover. Det vil betyde flere store udfordringer for vore danske spillere i fremtiden og gode muligheder for flere danske sejre, idet vore spillere holder et højt internationalt niveau. I kategori 2 turneringen var der 5 danske spillere med. De spillede slagspil med hcp. og her triumferede Christian Strøm fra Helsingør GC.
Christian vinder af Swedish Open 2018
Med en nettoscore for de to runder på 143 slag fik  han lige akkurat hevet sejren hjem - ét slag bedre end det svenske stortalent Matilda Jonsson på 15 år, som er så god at hun konsekvent stiller op i herrerækken. 
 
For de øvrige danske spillere blev placeringerne;
Troels Højbjerre Helsingør GC nr. 5
Casper Holst Christensen Mollerup GK nr. 11
Tom Petersen Helsingør GC nr. 13
Morten Ridder Johansen Søllerød GK nr. 14 Resultater og hulscores kan hentes på; https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1030#/competition/1470128/leaderboard/1562163
 
Fotos: Michael Johansen
Dansk trup uden Tom
 
 
På holdbilledet mangler Tom desværre. Fra venstre ses Casper, Morten, Troels og Christian