Ved DM finalerne for hold for Senior, Veteraner og S. Vetaraner havde HGC 2 hold med, senior og S Veteraner skulle spille om medajlerne.
Senior hold kaptajn udtaler efter weekendens kampe:

"Close, but no bronze-cigar"
1. Div. Senior Hold havde også taget turen til det jydske for at spille DM på Lyngbygaard. En dejlig bane, store bredde fairways og så nærmest uhyggeligt på og omkring super lynhurtige greens. ( “Dog er roughen langsom” Citat Søren L. ) Om Lørdagen kom vi i de lune jyders ( Århus GK ) kapable golf hænder - kan i skrivende stund ikke precist huske resultatet, … men dog at Århus fik et meget overbevisende vinder resultat på tavlen. Om søndagen blev det til sidst anderledes spændende, igen sammen med lune jyder, denne gang fra Esbjerg GK. Det blev meget tæt, men “close, but no bronze cigar” da Esbjerg ender med at vinde 8-6, og dermed Bronze pladsen.

Senior holdet viste noget rigtig god golf hen over weekenden, på trods af på papiret at være out-matched. Super sejt!

Senior


For S. Veteranerne gik det lidt bedre, omend det var med lodder og tridser, efter de ordinær matcher i semifinalen mod Århus stod der 7-7 og som altid i finaler spilles der omspil indtil en vinder et hul.

Det blev den desillusionerede kaptajn som måtte spille, trods et nederlag på 5-4 i ordinær match vandt han første omspilshul og dermed var finalepladsen sikret.

Der mødte vi et stærkt spillende hold fra KGK, samme hold som vi henviste til sølv pladsen sidste år, men i år blev pladserne byttet om.

Billedet er genbrug fra 2017, det er spillerne iøvrigt også, et par spillere som ikke er med på billedet hjalp til i årets løb, Hanne Kruse og Rolf Tulberg

 

svdm2017

Fra venster Nuka Stilov, Ruben Petersen, Kurt F. Jensen, Steen Milandt, P.M.Knudsen, Lis Sørensen og Johnny Sørensen