Velkommen til turneringsnyt.

I denne blogvisning finder du alle nyheder om kommende turneringer arrangeret af turneringsudvalget, du kan også se info og nyheder på HGC - Turneringsnyt på  FB

Velkommen til en ny turneringssæson!

Åbningsturneringen, som også vil markere 90 års jubilæet, finder sted den 15. april. Den vil blive spillet både som individuel turnering, og som hold turnering. Tilmeldingen er i fuld gang. Alle kan deltage, også de der endnu ikke har et EGA handicap. Spillere uden EGA handicap kan vinde hold  præmier, men ikke individuelle præmier.
Synoptik Cup har ændret navn til Abacus DGU Klubcup. Klubben er selvfølgelig også i år tilmeldt denne turnering.
Vi håber at se mange medlemmer til turneringen, eller også hvis du/I blot har lyst til at komme og høre/se pigegarden kl. ca. 8:45.

Nye tiltag i 2017.

I år får vi besøg af Nivå Golfklub lørdag den 1. juli. Turneringen vil blive spillet individuelt og som hold. "Returturnering" i Nivå er fastsat til den 19. august.
Udvalget vil også prøve at afholde en række 9 hullers turneringer gennem sæsonen for de medlemmer, som ikke kan deltage i "klub i klubben" turneringer grundet arbejdstider m.m. For disse medlemmer vil vi afholde turneringer, som vil blive spillet om mandagen, og som vil starte på bagni fra ca. kl. 18. Du kan læse snarest herom i Golfbox.
Husk at årets pinseturneringer er flyttet til 13. maj. Pinsen var desværre eneste tidspunkt hvor Wiibroe Cup kunne afholdes. Men det ændrer ikke på vi får en super hyggelig dag alligevel.
 
Rigtig god sæson til alle
Turneringsudvalget

Turnerings Sponsorer

daendenosv