Langt væk og alligevel lige om lidt.

Det traditionelle
En af klubbens store traditioner nærmer sig. I perioden 3. august til og med den 10. august gennemfører vi Helsingør Ugen i rammerne af vores smukke bane.
Meget traditionelt starter ugen med dobbeltturneringen Fourball, Aggregate/Scotch Twosome og herefter inviteres der ugen igennem til de kendte turneringer; Greensome, 2 spiller scramble, 27 hullers individuel og endelig Mixed Scotch Twosome. Hertil de traditionelle turneringer for nyspillergruppen på både storbane og PAR 3 banen.

Noget nyt
Mandag og onsdag skal vi prøve noget nyt! Turneringsudvalget har valgt at introducere SuperSixes, en spilleform for to-mands hold, hvor der spilles indledende puljekampe om mandagen og finaler om onsdagen.
Deltagerne inddeles i puljer af 4 hold og der spilles alle mod alle i den indledende runde. Hver match spilles over 6-huller (alle seks huller spilles) og turneringen gennemføres som hulspil. De to bedst placerede hold går videre til onsdagens finalerunder, hvor der spilles med direkte udslag – vind eller forsvind 😊.

Fester
En væsentlig del af Helsingør Ugen, ud over festen ude på golfbanen, er aftenfesterne tirsdag og lørdag. Det er der heller ikke lavet om på i år. Restauranten og terrassen vil danne de hyggelige rammer om festerne og mon ikke der kommer en overraskelse eller to undervejs.

Det store kryds
Sæt ikke kun et, men mange krydser i kalenderen allerede nu, så du ikke kommer til at dobbelt booke dig i uge 32.

VI SES!
TURNERINGSUDVALGET.